Tilavuokraus, Taidetila Pelto Tampereella – jaettu, yhteinen kulttuuri ja monitoimitila

Vuokraa kotoisaa monitoimitilaa Taidetila Pelto on yhteinen, avoin kulttuuritila, jossa järjestää luovaa ja yhteisöllistä toimintaa.

Taidetila Pellon sali on reilu 40 neliömetriä (8,5 x 5) ja käytännöllisen muotoinen. Lisäksi on 25 neliömetriä muita tiloja käytettävissä, kuten kahvin- ja teen keittonurkkaus, jossa induktioliesi, jääkaappi ja mikroaaltouuni, sekä pukuhuonetila, joka sopii myös vaikkapa hoitohuoneeksi tai työtilaksi. Mahdollisuuksia on vaikka mihin.

Olet tervetullut jakamaan tilaa kanssamme! Järjestämään Taidetila Peltoon esimerkiksi viikkotunteja, työpajoja, kursseja, esityksiä, näyttelyitä, Tyhy-päiviä, työnohjauksia, kokoontumisia ja kokouksia, konsertteja ja valokuva- ja videokuvauksia. Tai viettämään juhlia ja synttäreitä, järjestämään popup-myyjäisiä, sekä käyttämään tilaa työtilana ja taukopaikkana. Tiedotamme viikkotunneista, tapahtumista ja työpajoista sivuillamme ja sähköpostitiedotteissamme.

Tervetuloa mukaan!

Tilavuokrauksen hinnat

  • Maksulliseen toimintaan (ohjatut tunnit, työpajat, esitykset ynnä muut): 15€ /tunti

  • Toimintaan, jossa ei osallistujilta peritä maksua (juhlat, kokoukset, oma työskentely tai -harjoittelu, projektit ynnä muut): 10 € /tunti

Kerätyillä tuntimaksuilla katetaan yhteisesti tilan vuokra sekä kulut, ja mahdollistetaan toiminnan jatkuminen. Tilinumero sovittuja maksuja varten: FI0439390033859554

KUVIA TAIDETILA PELLOSTA

YHTEYSTIEDOT

AUTA TAIDETILA PELTOA KEVÄÄLLÄ 2020

JAA PELTO MAAILMALLE

LAITA VIESTIÄ PELLOLLE

MUITA POIMINTOJA

TAMPEREEN KARTTA