Tilavuokraus ohjaajille, valokuvaajille, työnohjaajille, työpajaan, harjoituksiin, esitykseen, taukotilaksi, työtilaksi, juhliin, näyttelytilaksi, myyjäisiin | Monitoimitila | Taidetila Pelto

TILAVUOKRAUS, TAIDETILA PELTO
JAETTU, YHTEINEN KULTTUURI- JA MONITOIMITILA. TAMPERE SUOMI

 
VUOKRAA KOTOISAA MONITOIMITILAA
Taidetila Pelto on yhteinen, avoin kulttuuritila, jossa järjestää luovaa ja yhteisöllistä toimintaa.

Taidetila Pellon sali on reilu 40 neliömetriä (8,5 x 5) ja käytännöllisen muotoinen. Lisäksi on 25 neliömetriä muita tiloja käytettävissä, kuten kahvin- ja teen keittonurkkaus, jossa induktioliesi, jääkaappi ja mikroaaltouuni, sekä pukuhuonetila, joka sopii myös vaikkapa hoitohuoneeksi tai työtilaksi. Mahdollisuuksia on vaikka mihin.

Olet tervetullut jakamaan tilaa kanssamme! Järjestämään Taidetila Peltoon esimerkiksi viikkotunteja, työpajoja, kursseja, esityksiä, näyttelyitä, Tyhy-päiviä, työnohjauksia, kokoontumisia ja kokouksia, konsertteja ja valokuva- ja videokuvauksia. Tai viettämään juhlia ja synttäreitä, järjestämään popup-myyjäisiä, sekä käyttämään tilaa työtilana ja taukopaikkana. Tiedotamme viikkotunneista, tapahtumista ja työpajoista sivuillamme ja sähköpostitiedotteissamme.

Tervetuloa mukaan!
 
HINNASTO
Maksulliseen toimintaan (ohjatut tunnit, työpajat, esitykset ynnä muut): 15€ /tunti

Toimintaan, jossa ei osallistujilta peritä maksua (juhlat, kokoukset, oma työskentely tai -harjoittelu, projektit ynnä muut): 10 € /tunti

Kerätyillä tuntimaksuilla katetaan yhteisesti tilan vuokra sekä kulut, ja mahdollistetaan toiminnan jatkuminen.
Tilinumero sovittuja maksuja varten: FI0439390033859554
 
KUVIA TAIDETILA PELLOSTA
Kuvia tilastamme
Facebook sivu Taidetila Pelto:
Muita poimintoja:
Menu:
YHTEYSTIEDOT:
  • 045 318 5117
MEISTÄ MUUALLA:
MO teatteri luo ja esittää ainutlaatuisia teoksia, jotka saavat inspiraationsa luonnosta, myyteistä, unista ja vahvasta nyt-hetken kokemisesta.
Alt image
MO teatterin logo
Alt image
Taidetila Pelto, logo
TAMPEREEN KARTTA:
Valitse kohde
Taidetila Pelto
Mariankatu 24, Tampere, Finland