Tilavuokraus ohjaajille, valokuvaajille, työnohjaajille, työpajaan, harjoituksiin, esitykseen, taukotilaksi, työtilaksi, juhliin, näyttelytilaksi, myyjäisiin | Monitoimitila | Taidetila Pelto

TILAVUOKRAUS, TAIDETILA PELTO
TAMPERE SUOMI

 
VUOKRAA KOTOISAA MONITOIMITILAA
Taidetila Pellon sali on reilu 40 neliömetriä (8,5 x 5) ja käytännöllisen muotoinen. Lisäksi on 25 neliömetriä muita tiloja käytettävissä, kuten kahvin- ja teen keittonurkkaus, jossa induktioliesi, jääkaappi ja mikroaaltouuni, sekä pukuhuonetila, joka sopii myös vaikkapa hoitohuoneeksi tai työtilaksi. Mahdollisuuksia on vaikka mihin.

Olet tervetullut järjestämään Taidetila Peltoon esimerkiksi viikkotunteja, työpajoja, kursseja, esityksiä, näyttelyitä, Tyhy-päiviä, työnohjauksia, kokoontumisia ja kokouksia, konsertteja ja valokuva- ja videokuvauksia. Tai viettämään juhlia ja synttäreitä, järjestämään popup-myyjäisiä, sekä käyttämään tilaa työtilana ja taukopaikkana ohjattujen tapahtumien lomassa.

Voimme järjestää halutessasi kuvaussession ohjauskerrastasi. Tiedotamme viikkotunneista, tapahtumista ja työpajoista omilla sivuillamme ja sähköpostitiedotteissamme.
 
HINNASTO
Maksulliseen toimintaan (ohjatut tunnit, työpajat, esitykset ynnä muut): 15€ /tunti

Toimintaan, jossa ei osallistujilta peritä maksua (juhlat, kokoukset, oma työskentely tai -harjoittelu, projektit ynnä muut): 10 € /tunti

Kerätyillä tuntimaksuilla katetaan tilan kuluja ja mahdollistetaan toiminnan jatkuminen.
Tilinumero sovittuja maksuja varten: FI0439390033859554
 
KUVIA TAIDETILA PELLOSTA
Kuvia tilastamme
Facebook sivu Taidetila Pelto:
Menu:
LAHJOITUKSET TOIMINNALLE:
MEISTÄ MUUALLA:
MO teatteri luo ja esittää ainutlaatuisia teoksia, jotka saavat inspiraationsa luonnosta, myyteistä, unista ja vahvasta nyt-hetken kokemisesta.
Alt image
MO teatterin logo
Alt image
Taidetila Pelto, logo
TAMPEREEN KARTTA:
Valitse kohde
Taidetila Pelto
Mariankatu 24, Tampere, Suomi